Olimb & Co handler om kvalitet og inspirasjon. Med to frisørsalonger plassert i hjertet av Oslo tilbyr vi ekspertise, forståelse og en stor lidenskap for faget.

Vårt mål er at du som gjest skal føle deg sett og ivaretatt. Med stort engasjement og lyttende dialoger skal våre frisører guide deg gjennom en jungel av gode løsninger og velvære. Vi mener at kreativitet og trygghet hører sammen, og at tilpasninger til den enkelte alltid gir det beste resultatet.

Olimb & Co fører en grønn profil og tror på det å gi noe tilbake. Som gjest hos Olimb & Co ønsker vi at stive skuldre senkes, og at du skal få et behagelig avbrekk fra hverdagen. Vi skal aldri stå stille, og alltid strebe etter å utvikle oss. Vi gir alltid det lille ekstra, og det er spesielt tre ord som skal representere våre salonger; pasjon, kreativitet og god energi!

Velkommen til Olimb & Co – der inspirasjon møter den gode håropplevelsen!

 

AVEDA

Avedas “Art and Science of Pure Flower and Plant Essences” krever ingredienser av reneste sort. Ved å samle ingredienser fra jordbrukssamfunn rundt om i hele verden, er det mulig for Aveda å kople sitt mål, som omfatter et miljøvennlig og sosialt ansvar, sammen med sin virksomhet. Vi baserer oss på en helhetlig tilnærming til skjønnhet og helse, og vi er av den oppfatning at planteingredienser bringer maksimalt ut av den naturlige helbredelseskraften i menneskekroppen.

SASSOON

Med en sterk tro på at skjønnhet er forskjellig fra person til person, og at den daglige rutinen ikke skal bli en kamp, er Sassoon en ledende leverandør av produkter tilpasset alle hårtyper. Sassoon driver ikke med masseproduksjon, og fokuserer heller på skreddersøm og individuelle behov ved klipp og farge.

”Realising perfect beauty – individual and practical – is our goal.” – Sassoon

 
Sassoon_URB_KV_07_MED

GHD

Vi er stolt leverandør av GHD’s produkter innen styling og føn. Med banebrytende teknologi og ultimat styling-power blir resultatet i en klasse for seg. Hver eneste gang!

«Transform you hair to suit any occasion and every outfit.»

S&M by Solveig og Marianne

S&M by Solveig og Marianne

Hos oss i Prinsensgt 22 finner du også S&M by Solveig og Marianne

De tilbyr blant annet neglepleie, voksing og vippebehandling.

Ta deg gjerne en tur innom hos de når du besøker oss i Prinsensgt 22 eller besøk hjemmesiden deres.