trine-olimbco

 

Hver uke fremover ønsker vi å presentere  de flotte menneskene som jobber hos Olimb & Co. Vi starter med Prinsensgate. Vi stiller fem kjappe spørsmål slik at du kan bli litt bedre kjent med hver enkelt. Førstemann ut er Trine!

 

Hei Trine! Hvor lenge har du vært hos oss?

Hei! hmm.. Har vel vært i Olimb&Co siden Mars 2009!

Hvordan blir julehåret 2016?

Store bølgete hår er mine favoritter akkurat no, gjerne med en ombre effekt i litt kobber eller rødlige nyanser. Også veldig fint å lage litt fall I håret og sette det løst og ledig opp til julebordet. Men kommer selvfølgelig heilt ann på kjolen.

Hva er ditt favoritt hårprodukt?

Shampure dry shampoo. Fordi det gir masse volum og hold. Og er perfekt å putte i dag 2 og 3, for at håret skal sjå fresh og nyvasket ut. Er også perfekt å bruke no i julebordsesongen for å få meir hold på tuperingen om ein ønsker å sette opp håret.

Har du noen planer for julen?

I julen skal eg nyte late dager heime på Vestlandet med familie, gode venner, god mat og drikke.

Hva er det fineste du har opplevd i 2016?

Det fineste eg har opplevd I 2016 er fantastiske turer til USA,  Mexico og Bali.. og ikkje minst å da komme heim til så mange fantastiske kunder som gir meg glede og motivasjon i kvardagen.

 

Tusen takk for praten, Trine! 

Book time med Trine her: https://frisorolimb.bestille.no/Customer/Beta/Default.aspx

 

Trine
Stylist

Med et svært smittende smil er det lett å bli glad i denne dama. Hos Trine er gode tips og råd innen form og farge aldri langt unna. Hun er svært faglig dyktig og har en helt spesiell evne til å se kunden sin. Lyttende dialoger med positiv energi er den beste måten å beskrive Trine på.

One thought on “Olimb’s egne: Trine”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *