Vi er tilbake med ny runde av Olimb’s egne! Denne gangen står vår assistent, Sandra, for tur. Les et kort intervju med henne under bildet.

Sandra

Du har nå jobbet hos oss som assistent i snart 1 år, og har nå bestemt deg for å starte som lærling hos oss i frisørfaget. Hva er det som har gjort at du har tatt det valget?

  • Jeg ville bli frisør når jeg var mindre, og jeg alltid har likt hår og mote og har hatt den drømmen lenge, men vært litt usikker. Etter å ha vært her i 1 år har jeg fått ett helt annet syn hvordan det er å være frisør og fått tilbake den gnisten jeg hadde, og har bestemt meg for å bli læring her hos Olimb & Co Frisører.

 

Hva er det med frisørfaget som virker spennende?

  • Alt egentlig. Skal jo lære alt fra bunnen av, alt om kundebehandling og kommunikasjon, klippeformer, fargelære. Det kommer til å bli kjempe morsomt og spennende, Gleder meg til å utvikle meg både personlig og faglig, gjennom teori og praktiske øvelser.

 

Hvorfor velger du å ta læretiden akkurat hos oss?

  • Fordi jeg nå har vært her i 1 år, og trives veldig godt. Alle har tatt meg veldig godt imot, føler at jeg har blitt en del av Olimb & Co familien. De har gjort at jeg har fått ett helt annet syn hvordan det er å være frisør, og jeg er veldig trygg på at jeg vil få den beste opplæringen.
  • Med en målbasert opplæringsplan og, ikke minst med så mange dyktige kollegaer rundt meg, må dette bli bra!

 

Hva gleder du deg mest til?

  • Å komme i gang, lære og teste nye ting. Gleder meg til å fordype meg i ny kunnskap om frisørfaget, bare ha det gøy og lære.

 

Du skal nå ut i en velfortjent sommerferie, før du setter i gang. Hva skal du gjøre i sommer?

  • Jeg skal være med familie og venner, en tur på hytta, og en uke til utlandet med kjæresten min. Og selvfølgelig lese masse kunnskap om frisørfaget.

 

PS! Hvis noen har lyst til å sitte modell hos meg til høsten, er det bare å ta kontakt ? Jeg trenger mange framover!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *