doan_olimb

Vi er tilbake med Olimb’s egne! Det er her vi vil presentere de flotte menneskene som jobber hos Olimb & Co.
Denne uken er det Doan som står for tur!

Det begynner å våres ute, og sola titter frem. Hva gjør det med deg?

Jeg elsker våren. Det blir lysere for hver dag som går, og mange får lyst til å fornye håret og kle seg i litt lettere klær.

Det har vært moteuke i det fleste store byer nå, hvilke trender har du fanget opp?

Moteukene som har vært nå har vist klær for høsten 2017. Det blir veldig fargerikt og alt blir lov. Mønsterprint og striper, dyremønster og blomster print. Alt fra minimalistiske Celine til maximalistiske Gucci.

…og hva inspirerer deg akkurat nå?

Jeg har nettopp vært i Paris, og det er alltid inspirerende. Det å sitte på en fortaus cafe og se på alle menneskene. Alt fra klær til sko og vesker. Folk i Paris tør å pynte seg mer, det kulle jeg ønske vi gjorde mer også.

Hvis du skulle anbefale dine kunder noe til ett vinter trøtt hår, hva skulle det ha vært?

Etter vintermånedene blir alle hår tørrere, og trenger fukt. Derfor vil jeg anbefale j fuktighetsmasken Dry Remedy fra Aveda. Kom å ta en salongkur først med deilig massasje av hodebunnen, for å gi det et skikkelig spark, deretter fortsett hjemme en gang pr uke. Du vil oppleve mer spenst og glød etter kort tid.

Etter en vinter trenger både hud og hår mye fukt, det kan nesten aldri bli for mye.  

Har hørt at dere har fått inn Aveda Skincare produkter i salongen, hva tenker du om det?

Det helt fantastisk at vi har fått inn Aveda Skincare. Nå kan du få alt på ett sted, både hår – og kroppspleie.

Har du fått noe favorittprodukt enda?

Jeg har tidligere brukt La Mer og La Prairie. Men bruker nå bare Aveda hudpleie, og ELSKER det! Liker hvordan man renser huden på morgenen med Tulasara børste og olje. Opplever at Wedding mask og øyekremen gir helt fantastiske resultater etter kort tid. Huden får raskt mer glød og spenst.

Hørte også at du har det kreative ansvaret for et stort hårshow i Paris til høsten. Vil du fortelle litt om det?

Som medlem av Haute Coiffure Francaise, reiser jeg til Paris 2 ganger I året for å hente inspirasjon. Der arrangeres det store show av høy kvalitet, med inspirasjon fra hele verden. Den norske seksjonen har blitt spurt om å bidra med en visning i Louvre 10 September 2017.  Det har vi takket ja til, og vi har nå planlagt dette showet i snart 2 år. Jeg er kreativ leder for den norske seksjonen, og har fått ansvaret for showet.

Vi skal fokusere og bruke elementer fra norsk natur og norsk design i visningen. Vi tar med 32 modeller fra Norge og visningen skal vare i ca 30 min. Det vil bli ett spektakulært show, og jeg gleder meg enormt. Det kommer ca 1800 mennesker fra hele verden for å bivåne det hele. Forventningene er svært høye, og det er med stor ærefrykt jeg gjør dette.

 

Tusen takk for en hyggelig prat, Doan!

Les også:
Olimb’s egne: Shabana
Olimb’s egne: Dimas
Olimb’s egne: Trine

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *