Les mer om de flinke ansatte i Olimb& Co. Vi har salonger både i Sentrum og på Grünerløkka!

 

Olimb & Co – Prinsensgate

doan-tran

DOAN
Daglig leder og medeier

Som Stylist med lang erfaring, gjør Doan underverker med saks og fargedesign. Han er alltid oppdatert på siste nytt, innen hår og trender. Han er en feinschmecker uten sidestykke. Doan holder til i Prinsensgate, og har en stor krets av faste kunder som jevnlig søker hans ekspertise.

berit

BERIT
Eier

Berit er selve grunnsteinen og hjernen bak Olimb&co. Av sine ansatte beskrives hun som en varm, ærlig, dyktig og strukturert person. Hennes faste kunder gjennom mange år sverger til henne på grunn av hennes unike evne til å tilpasse klipp til ansiktsform og fordi hun enkelt og greit er et unikum med føneren!
Berit har også lang erfaring som farge og stilkonsulent, og tilbyr pakkeløsninger for enkeltpersoner og grupper.

dimas

DIMAS
Stylist og medeier

Dimas kan beskrives som selve definisjonen på engasjement og imøtekommenhet. Han er alltid i godt humør og sjarmerer store og små med sitt brede smil og sosiale vesen. I tillegg til å være en skikkelig gledesspreder er Dimas en fantastisk frisør som alltid lytter til kundene sine.

trine

TRINE
Stylist

Med et svært smittende smil er det lett å bli glad i denne dama. Hos Trine er gode tips og råd innen form og farge aldri langt unna. Hun er svært faglig dyktig og har en helt spesiell evne til å se kunden sin. Lyttende dialoger med positiv energi er den beste måten å beskrive Trine på.

shabana

SHABANA
Frisør

Shabana er en ordentlig gla’jente med glimt i øyet. Hun har en rå formidlingsevne med både saks og make-up, og er i tillegg Olimb’s egne bryn- og threadingsekspert. Av kunder beskrives hun som behagelig, svært dyktig og ekstremt hyggelig.

img_2012

SANDRA

Lærling (Nye talenter)

Sandra er ofte den du først har møtt på i Prinsensgate, og so har ønsket deg velkommen. Som vår tidligere assistent og hjelper har hun holdt orden på salongen og oss frisører. Nå har hun valg å starte sin karriere hos oss som lærling, og vi ønsker henne lykke til.

Sandra trenger mange modeller fremover, til både klipp og farge, så har du lyst til å sitte modell, er det bare å ta kontakt.

ida

IDA

Frisør og makeupartist

Vi er glade for å ha Ida tilbake etter 1,5 år på reisefot. På reisen har hun opplevd mye spennende og hentet ny inspirasjon som hun tar med seg inn i arbeidsdagen. Ida tok læretiden hos oss, og ble ferdig utdannet høsten 2015. Som frisør og makeupartist, dekker hun de fleste behov og ønsker gjennom sin genuine interesse for form, farge og stil.

Olimb & Co – Grünerløkka

 

katrina

KATRINA
Daglig leder og medeier

Katrina holder til på Olimb&co Løkka . Med lang fartstid som Stylist er hun kreativ og en kløpper på å få frem det beste i absolutt alle – enten det er med saks eller når det kommer til å se andre. Katrina har god erfaring med ulike typer extensions og tilbyr en unik kompetanse som frisør.

mina

MINA
Stylist og medeier

Avslappet, kul, innovativ og med masse humor er ord som best beskriver denne stylisten. Mina er allergisk mot enkle løsninger og tar derfor aldri snarveier. Positiv energi og effektivitet er derimot noe Mina alltid har med seg på jobb, til kundenes store fornøyelse!

anette

ANETTE
Stylist og Make-up Artist

Anette beskrives ofte som Løkka’s levende leksikon, og er i tillegg til å være stylist, utdannet innen make-up og spesialeffekter. Anette er en autentisk dame det er behagelig å tilbringe tid sammen med. I stolen hennes føler du deg alltid trygg – dama kan tross alt nesten absolutt alt.

img_1963

KRISTRUN
Frisør

Den søte jenta fra Måløy, med Islandske aner, har etter hvert blitt et igjenkjennende ansikt for Olimb & CO sine kunder. Til tross for sin unge alder, har Kristrun en høy grad av kompetanse. Kristrun mestrer alt innen faget, og sier aldri nei til en utfordring.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *